Начало / Новини / Стартирахме партньорската ни програма

Стартирахме партньорската ни програма 0

Старитраме партньорска програма, която дава възможност на създателите и праводържателите на съдържание да печелят от него.

Най-големият стимул, който тази нова инициатива предлага, е подялбата на приходи от излъчената във видеото реклама, както и таргетирано промотиране на съдържанието на официалните партньори.

По този начин ние предоставяме възможност на създателите и праводържателите на съдържание да печелят от него и ги мотивираме още по-силно да създават качествени видеа. Основната ни цел е да бъде поощрено развиването на ексклузивно уеб съдържание за онлайн потребителите, както и да се стимулира предоставянето на качествено и разнообразно българско и международно съдържание. Не на последно място, благодарение на новата партньорска програма, ще се обогати и спектърът от теми, от което ще спечелят както партньорите и рекламодателите, така и потребителите на сайта.

Като част от новата партньорска програма, предстоят сключвания на договори с представители на официалните канали в сайта, музикалните лейбъли, предавания, продуцентски къщи, както и физически лица, автори на видеа.

До момента официалните партньори получаваха подкрепа от нас, изразена в рекламиране на видеата им в мрежата от сайтове, част от групата „Нетинфо“, и делене на приходи от реклама след включването им в платформата за реклама на клик Adwise.

Сега, със стартирането на партньорската програма, ние предлагаме на партньорите и потребителите ни още повече възможности, мотивирайки ги да създават уникално съдържание и да печелят от него.

Сподели

Коментарите са спрени.