Начало / Новини / Вече сме с мобилно приложение

Вече сме с мобилно приложение 0

Потребителите ни ще записват и качват собствено видео навсякъде и за минути с нашето мобилно приложение. Нашите фенове ще могат да  записват и качват собствено видео бързо и лесно, от всяко място през мобилно устройство. Единственото условие за това е да бъдат регистрирани и да използват личния си профил.

От тази седмица едни от най-посещаваните и популярни категории като „Избор на редактора”, „Топ 40”, „Топ 40 авторски” и „Топ 40 БГ музика” ще бъдат с онлайн потребителите навсякъде. Приложението е налично за мобилни устройства с операционна система Android, както и за устройства със система iOS и е напълно безплатно.

Достъпни за гласуване, споделяне и коментари ще бъдат всички видеа, като бърз и лесен е и достъпът до тематични категории като „Авто и спорт”, „Новини” и „Смях”. Изчистеният дизайн, както и удобната навигация са част от предимствата на новия продукт.

Ето и няколко факта за нас:

  • Средно 4 милиона гледания събират видеата при нас на ден, както и средно цели 120 милиона гледания на месец
  • Регистрираните ни потребители към момента са над 1 милион, a уникалните ни потребители за януари са били близо 2 милиона
  • Първото екслузивно онлайн риалити е „Класици” с водещ Даниел Петканов, а стартът му е през 2013. Епизодите му до този момент са събрали над 1,5 милиона гледания.
Сподели

Коментарите са спрени.