Начало / Новини / Подписахме договор с Facing The Sun

Подписахме договор с Facing The Sun 0

Включихме в партньорската си програма лейбъла Facing The Sun.

Facing The Sun е най-голямата българска мрежа за управление на авторски права в интернет, която представлява и организира участията на едни от най-известните български изпълнители и DJ-и като Ъпсурт, Криско, Лора Караджова, Goodslav, Сантра, Кристо, Young BB Young, DJ CASS, Big Bo. Лейбълът е отворен и към нови артисти.

Наскоро нашумялата хип-хоп поредица ONE SHOT също се разпространява ексклузивно онлайн и  се продуцира от Facing The Sun. Концепцията на поредицата е завръщане към корените на хип-хопа, а именно – реденето на рими върху бийт от едно МС в стил „фрийстайл“.

Партньорската ни програма, към която се включиха Facing The Sun, предоставя на потребителите качествено и разнообразно българско и международно съдържание.

Програмата включва и подялба на приходите от излъчената във видеото реклама, като по този начин създателите и праводържателите на съдържание ще печелят от видеата си, а това това ще ги стимулира да правят още по-качествени клипове за потребителите на сайта.

Авторите и праводържателите ще добият и по-голяма популярност, защото видеата им ще бъдат промотирани  в мрежата от сайтове на „Нетинфо“, така че да достигнат до целевата си аудитория.

Програмата ще поощри и развиването на ексклузивно уеб съдържание.

Сподели

Коментарите са спрени.