Начало / Uncategorized / Световни уеб сериали влизат във Vbox7.com

Световни уеб сериали влизат във Vbox7.com 0

Специална селекция от световни уеб заглавия очакват феновете във Vbox7.com тази година. Освен новите сезони на добре познатите вече български уеб сериали „Не така, брат” и „Следвай ме”, както и редица нови уеб поредици, които подготвя екипът на 7Talents, от тази пролет онлайн потребителите ще могат да гледат във Vbox7.com и нови световни уеб сериали.

Първият от тях е мистериозният мексикански трилър „Аз съм никой“ (Hoy Soy Nadie), който ще направи своя дебют на 3 април във Vbox7.com, а феновете ще могат да гледат по два епизода седмично:

„Аз съм никой“ показва живота под знака на социалните мрежи днес – време, в което почти всеки може да заеме фалшива самоличност, а възможностите да намериш информация или да злоупотребиш с нея стават все повече.

Главният персонаж в „Аз съм никой“ е Матео Бланко – програмист във вестник, който притиснат от редица обстоятелства, извършва измама срещу работодателя си. Това обаче не може да остане дълго скрито и скоро Матео получава специална задача от собственика на вестника, за който работи. А тя е повече от странна – Матео трябва да намери 15 души и да вземе кръвни проби от тях. Ако Матео откаже да изпълни поръчението, собственикът на вестника веднага ще го издаде на полицията за злоупотребата, която е извършил. Примката около Матео се затяга и той няма друг избор, освен да приеме условията на сделката. Това превръща Матео в „хамелеон“ – той успява да влезе в образа на различни хора, за да изпълни целите си.

Какво престъпление е извършил Матео и защо получава толкова странна задача? Ще се справи ли с нея или ще бъде заплашен от затвор? Ще разберем от 3 април във Vbox7.com.

„Аз съм никой“ е създаден от мексиканския медиен гигант и един от най-големите производители на  сериали в испаноезична Америка – Televisa. В ролята на уеб хакера Матео Бланко, ще видим секс-символът Емануел Орендай, който е добре познат на публиката от участието си в редица мексикански сериали. Кариерата му започва като радио водещ, но се изявява и като модел. Сред най-известните теленовели с негово участие са „Господарят на небесата“, „Надежда за сърцето“ и „Госпожа Асеро“.

Сподели

Коментарите са спрени.