Начало / Uncategorized / (СПОЙЛЕРИ) 5 скандални фен теории за новия сезон на „Не така, брат“, които ни накараха да си кажем OMFG!

(СПОЙЛЕРИ) 5 скандални фен теории за новия сезон на „Не така, брат“, които ни накараха да си кажем OMFG! 0

Учебната година започва скоро, а за нея се готвят и ексклузивните продукции, които скоро ще можем да гледаме във Vbox7. Тази седмица стана ясно, че на 6 септември стартира новият сезон на най-успешния БГ уеб сериал „Не така, брат“, който ще се казва „Смяна на местата“.

Голямата новина, обаче, е трейлърът на проекта, най-добрият БГ, който феновете са виждали за онлайн ексклузив проект! Премиерата на 1-минутния тийзър беше във фейсбук лайв чат в страницата на сериала, а феновете буквално избухнаха, като само за минути видеото събра няколко стотин истерични коментара. Видеото в момента не е налично в страницата, но ето част от реакциите на феновете:


Трейлърът наистина е много добър и разкрива брутални обрати в сценария на сериала, така че събрахме петте най-интересни теории от феновете за развитието на „Не така, брат“ след 6 септември:

Фен теория номер 1: Мишо ще стане плейбой, а брат му Дидо – ще има проблеми със жените

Нищо чудно именно затова сезонът да се казва „Смяна на местата“

Фен теория номер 2: Мишо ще стане гадже със София от „Следвай ме“

Вече е ясно, че главна роля в новия сезон ще има София от друг супер хитов уеб сериал „Следвай ме“ (сюжета на двата сериала се развиват в едно училище), а е много вероятно тя да си стане гадже с Мишо, който да се включи и в нейния сериал:

Фен теория номер 3: Мишо ще „удари“ Блага!

Няма какво да се правим, със сигурност ще се случи това, което феновете очакват вече 3 сезона, ясно е:


Фен теория номер 4: Ще стане горещо по оста Дочев – Велева

Двамата любими учителя на цяла България ще се сближат опасно, но трябва да признаем – супер са забавни!

Фен теория номер 5: Ще станем свидетели на физическата трансформация на актьора, изиграл Мишо – Мино Караджов, който само за няколко месеца отслабна драстично.

Може би в сериала е включена една от най-вдъхновяващите и мотивиращи здравословни истории за тийнейджърите през годината

 

Не зависимо какво точно се случи, по всичко личи, че това ще бъде най-интересният и предизвикателен сезон на първия БГ уеб сериал, спечелил международно признание и награден за най-добър уеб сериал на Mediamixx’16. И ще бъде много много горещо:

Както казаха феновете – нямаме търпение да стане септември!

Сподели

Коментарите са спрени.