Начало / Uncategorized / „Сладки свалки“ с още повече провокации от 31 август

„Сладки свалки“ с още повече провокации от 31 август 0

На 31 август във Vbox7.com започва новият „сладък“ сезон на хитовата уеб поредица от пионерите на дигиталното забавление 7Talents – „Сладки свалки“. В нея водещ отново ще бъде любимецът на онлайн феновете – Дани Петканов, който ще влезе в ролята на Купидон за 10 момичета и 10 момчета, търсещи своята половинка.

И във втория сезон на реалити поредицата двойките ще изживеят своята първа среща „на сляпо“, като този път вълнуващите запознанства ще се случват на много приятна лятна локация – около басейн. Това ще въвлече участниците в редица провокативни плажни предизвикателства.

За да се опознаят по-добре, водещият Дани Петканов ще им задава горещи въпроси и ще им възлага различни задачи. Във всеки епизод ще виждаме различен тип игри, в които двойките ще имат възможност да разберат повече един за друг в нетипични за тях ситуации. На финала на срещата и двамата ще трябва да оценят другия, като поставят оценка от 0 до 5.

Кое ще впечатли противоположния пол – хуморът, интелектът, красотата или сексапилът на човека отсреща? Колко по-сладки ще бъдат свалките, разберете в новия сезон на поредицата от 31 август във Vbox7.com.

Сподели

Коментарите са спрени.