Начало / Uncategorized / СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ! КАКВИ ГИ СВЪРШИ СУЗАНИТА В „СТРОГО ЗАБРАНЕНО”?

СКАНДАЛ СЛЕД СКАНДАЛ! КАКВИ ГИ СВЪРШИ СУЗАНИТА В „СТРОГО ЗАБРАНЕНО”? 0

Може да я мразиш или да я обичаш, но истината е че Сузанита не оставя никого равнодушен. За по-малко от два месеца дъщерята на Орхан Мурад се превърна в най-успешния нов изпълнител на музикалната сцена и най-одумваната звезда в държавата! Няма Златки, няма Николети, всички говорят само и единствено за Сузанита и следят и коментират всеки нов ход, който миньончето предприема.
А какво реши да направи 14-годишната Лолита след „Луцифер и Буда”? Пусна се директно в дълбокото и записа дует с Андреа! Ако още не сте изгледали клипа към „Строго забранено”, побързайте да го направите, защото вече всички говорят само за него:

Дайте набързо да видим за какво става въпрос?
Имаме плеймейтки и Андреа на басейн, всички пият коктейли и се наслаждават на живота на богатите и известните. Част от компанията е и една от ко-водещите на Дани Петканов в „А на бас”!

Тук е и Сузанита, но понеже е само на 14 и все още не може да пие алкохол, за нея остава утехата да туърква прелъстително със секси дупе! Ето го и въпросното дупе:

След като Андреа в продължение на две минути обяснява, че е с НЕГО, докато се забавлява в нестандартни пози с приятелките си, „Сузанита влиза ето тука” с култовия вече текст от „Луцифер и Буда” и честно казано открадва шоуто в цялото парче.
„Уж ни мразите, а всички сте ни фенове,
За да чуете трака, плащайте в зелено, бе.
Отвсякъде съм яка, ма не се хваля,
Започна ли да движа – всеки ме сваля.
Стъпвам елегантно без излишни чупки,
Поздрав за всички чалга пеперудки!”

На пук на всички хейтъри, Сузанита показва със „Строго забранено”, че не е one hit wonder и може да покаже много повече от ауто-тюна на „Луцифер и Буда”. Go girl, разбий ги!
Абонирайте се за канала на Tune Production, за да гледате първи новите клипове на Сузанита: https://www.vbox7.com/user:tune_production_official

 



Сподели

Коментарите са спрени.