Начало / Uncategorized / 7 супер яки причини да бъдеш на Aniventure Comic Con този уикенд!

7 супер яки причини да бъдеш на Aniventure Comic Con този уикенд! 0

Изтокът среща Запада в едно от най-мащабните събития на годината в България! Ивентите с марката Comic Con със сигурност са най-вълнуващите и мащабни чествания за феновете на geek културата по света, като обикновено посещаемостта им се доближава до 200 000 души. Е, тази година събитие от подобен ранг за първи път ще се проведе и в България и тъй като ние във Vbox7 сме огрооомни фенове, се зарадвахме супер много, когато организаторите ни поканиха да станем част от ивента! Aniventure Comic Con 2017 е в Интер Експо Център тази събота и неделя (9 и 10 септември), а ако си прочел този блог пост, ела и ни кажи здрасти и в двата дни в нашата Vbox7 зона в зала 2, точно до входа за мейнстейджа, пък ние ще се постараем да си тръгнеш приятно изненадан и с много специален подарък 😉

Ако още не си решил дали Comic Con е за теб – ето ти 7 причини, заради които си струва да не изпуснеш най-якото събитие на годината:

1. Можеш да се срещнеш с култови герои от Game Of Thrones:

Специално за ивента, за първи път в България идват:

Човекът спасил и преобразил Аря – The Faceless Man!

и Obara Sand, която напусна сериала доста драматично рано този сезон, специално, за да може да дойде навреме у нас:

Срещата с тях е от 3 ч. в неделя на главната сцена.

2. Гледай първи новите епизоди и трейлъри на български уеб сериали!

Всички студиа на най-яките сериали правят премиери на трейлърите си именно на Comic Con, а това ще се случи и у нас и най-яките български уебсериали, които гледаш във Vbox7 – можеш да гледаш първи екскузивно трейлъра на новия сезон на тийн драмата „Следвай ме“ и епизод 3 на първия български тийн уеб сериал – „Не така, брат“. Гледай да си запазиш място пред сцената в зала 2, съответно в събота и неделя от 2 ч. Веднага след това ще можеш и да се снимаш и поговориш с актьорите от двата сериала в нашата Vbox7 зона!


3. Можеш да се докоснеш до най-добрите косплейъри в света!

Специално за Aniventure Comic Con у нас пристигат самите Germnia, Calypsen, Tine Marie Riis, Okkido и Nightcold Creations!

Да не забравяме и суперсилния конкурс по cosplay & manga!

4. Ако си достатъчно добър в игрите – спечели някой от гейминг турнирите!

Ние вече се записахме за турнира по Clash Royal, а ако си по-напреднал участвай в ивентите на CS:GO, Hearthstone и League Of Legends!

5. Можеш да се срещнеш с онлайн супергероите на България!


За първи път и единствено на Aniventure Comic Con , България ще има своите супергерои, при това тези, които гледаш всеки ден във Vbox7! Ела в нашата зона на фестивала и ще можеш да се снимаш, спечелиш награди и очакваш изненади от супергероите от сериалите Не така, брат, Следвай ме, Апартамент 404, Филяка и Ванката от Типично, самата #Eva и любимият ни гийк – Цецо от канала Ctrl+Alt+Del!

6. Потопи се изцяло в азиатската култура

Симпатичната актриса и влогър Андреа от Дръж ми пуканките ще бъде вашите очи и уши по време на Aniventure Comic Con. Оча…

Публикувахте от Comic Con Bulgaria в 22 август 2017 г.

През цялото време ще има специална японска зона, а ако си фен на K-Pop, корейската митология и шоу формати – ще останеш повече от доволен!

7. Ако си от по-тихите – за теб също има интересни занимания – можеш да играеш бордни игри, да видиш световноизвестни уеб-комикс артисти, да влезнеш във филма в LARP зоната или да участваш в някои от многобройните уъркшопове – на Aniventure Comic Con има по нещо за всеки – виж картата и всички зони тук:

Картата за Aniventure Comic Con 2017 е тук! Вижте всички гости: https://www.comiccon.bg/guestsВижте програмата по дни и часове: http://aniventure.net/bg/info/schedule

Публикувахте от Comic Con Bulgaria в 29 август 2017 г.

 



Сподели

Коментарите са спрени.