Начало / Новини / „Без багаж“ стават част от партньорската ни програма

„Без багаж“ стават част от партньорската ни програма 0

Даваме ви целия свят – на един клик разстояние.

Сключихме партньорство с „Без багаж“ и вече ви предлагаме екслузивно туристическо съдържание. Това е поредната стъпка, която правим по линия на стартиралата наскоро партньорска програма.

Любителите на околосветски пътешествия ще намерят интересно и богато туристическо съдържание в официалния профил на “Без багаж”. Новите епизоди на предаването, което се излъчваше по БНТ, сега могат да бъдат гледани само онлайн при нас. На страниците ни могат да бъдат гледани и всички стари епизоди на “Без багаж”.

Всеки петък ще бъде пускан нов епизод от поредицата, посветен на различна държава, културата й и местните особености.

„Без Багаж” ще представя освен колорита на представяната дестинация и практични съвети за всеки, който е решил да посети съответното място. Динамичната визия и полезната информация за бита и културата на всяка една държава ще пленят всеки, който обича пътуванията.

В първия епизод от новия сезон, който стартира на 28-ми юни, ще стане ясно защо Крит се счита за най-мистериозния гръцки остров и как критските жени предупреждават мъжете си да не кръшкат и то само с клонче от отровното растение олеандър. Ще се разкрие в коя местност на острова се сбъдват желания и къде в манастира Превели се намира една от най-ценните за християните светиня. За потребителите с буйна кръв ще има подробна информация за купищата забавления на най-големия гръцки остров.

Видео съдържанието на „Без Багаж” е поредното екслузивно съдържание, предоставяно специално за потребителите на vbox7.com.

А кои са новите официални профили от партньорската ни програма – ще разберете скоро!

Сподели

Коментарите са спрени.