Начало / Uncategorized / Какво не знаем за живота на танцьорите?

Какво не знаем за живота на танцьорите? 0

Моника и Ясмин са истински денс машини. Преодоляват болката и умората в името на танците и на своите отбори – Gladiators и HYPE. Не знаем как го правят, но със сигурност в тях има нещо, което обикновените хора не притежават…

Какво не знаем за Моника и Ясмин? 

Моника е част от отбора на Виктория Димитрова – Голди – GLADIATORS и по професия е социален работник. Черпи сила и мотивация за танците от самата себе си, смята че най-важно е човек да вярва в себе си.

Ясмин Кирилова е от отбора на Марион Дърова – HYPE. Определя танца като свой живот и от малка знае, че това ще е нейното призвание. Участвала е в няколко музикални клипа, както и е била сред подгряващите танцьори на концерта на Дженифър Лопес у нас.

Танцът за мен е…

M: Танцът за мен е хаос, в който откривам пряк път към себе си.

Я: Танцът за мен е всичко! Аз не съм по-лигавите и драматичните истории.Танцът е живот. Това е моят начин на живот, това е нещото, което прави живота ми красив! Но също така това е нещото, което ме изгради като човек с характер и дисциплина!

Докато танцувам мисля за…

М: Докато танцувам мисля за това дали се справям добре, а знам, че не трябва.

Я: Докато танцувам дали мисля? Не! Докато танцувам забравям за всички и всичко, забравям къде съм, забравям с кого съм и просто се наслаждавам на всяка секунда!

Стилът, който най-добре ме описва е…

М: Стилът, който най-добре ме описва е hood hip-hop, защото се чувствам като излязла от гетото, докато го танцувам.

Я: Аз съм малко непостоянна личност и може би стиловете, които ме описват са индийски и съвременни танци, защото чрез тях изразявам себе си и мога да покажа всичко, без да казвам нищо.

Да си танцьор е…

М: Да си танцьор е избор, който те преследва, докато не кажеш „да“ и не се обвържете завинаги.

Я: Да си танцьор е нещо уникално, това да можеш да говориш чрез тялото си е страхотно, но не е лесно. Малко хора знаят какво се крие зад красотата, която виждат на сцената.

Опиши с 3 думи своя отбор…

М: Моят отбор е мотивиран, истински, сплотен.

Я: Моят отбор ли? Моят отбор е страхотен, всички са много готини и са хора, които ми допадат като характери и като стил на танцуване. Те са силови танцьори, а аз обичам силата!

Обичам…

М: Обичам късните часове на нощта, вкусната храна, спокойствието, душевно красивите хора.

Я: Обичам много неща, но нещото което обичам на сцената е енергията. Аз съм такава, енергична, много хора са ми казвали, че съм като огън. Също обичам да играя роли, да влизам в различни образи според идеята на танца.

Най-трудното нещо в танците е…

М: Най-трудното нещо в танците е да дишаш правилно. Шегата настрана, да се отпуснеш, да си повярваш и да оставиш магията да се случва от само себе си.

Я: Най-трудното нещо в танците е да успеш да изразиш себе си и да не останеш криворазбран!

Нещото, което никой не знае за мен е…

М: Няма да кажа. Хубаво е, когато има мистерия. Човек не трябва да се разкрива напълно, иначе става скучен.

Я: Нещото което никой не знае за мен? Аз съм доста открит човек, но това което никой не знае за мен нека си остане тайна…

Тази седмица двата отбора в шоуто се подготвяха за битка със съвременния танц. Кой ли отбор ще спечели този път? Разберете във Vbox7.com:

Сподели

Коментарите са спрени.