Начало / Новини / Двете лица на Светла Иванова – само при нас

Двете лица на Светла Иванова – само при нас 0

Певицата и писателка Светла Иванова ще се покаже в две различни светлини пред феновете си само на нашите страници. От тази седмица стартира новата серия от нейните йога уроци.

Светла Иванова подписа договор за партньорство с нас и се включи в програмата за подялба на приходи от реклама. Партньорската ни програма стартира преди месец, като целта й е да стимулира създаването на още по-качествени видеа и да предостави на потребителите ни разнообразно локално и международно съдържание.

Всяка седмица в официалния профил за йога на Светла Иванова ще бъде качвано ново видео, в което ще има упражнения за различни мускулни групи. В първия клип потребителите ще научат как да изпълняват „слънчевите упражнения“, които се използват самостоятелно или като загряващи преди другите асани. Тези упражнения подобряват гъвкавостта и правят талията по-тънка.

Светла Иванова се занимава с йога от 15-годишна. Сертифициран йога инструктор е в областта на ха-та йога (класическата йога). Заради дългогодишната й практика и приноса й в популяризирането сона системата йога често е канена за съдия на йога турнири. Певицата е била почетен патрон на първото Европейско първенство за йога, проведено в България.

Към момента Светла Иванова има издадени два диска с йога програми. Първият диск е „Моята програма – йога за бъдещи майки“, а вторият – „Моята програма – йога за възстановяване след раждане“. През месец септември ще излезе на DVD и йога за родители и деца.

Светла Иванова, която има и официален музикален профил в сайта, днес прави премиера на новия си клип екслузивно при нас. Клипът е към парчето „Ближи си сладоледа“ и е римейк на хита на Дони и Момчил. В клипа певицата е облечена с винтидж дрехи и изненадва със закачливо артистично поведение.

Сподели

Коментарите са спрени.