Начало / Новини / Сключихме ексклузивно партньорство с Goodlife

Сключихме ексклузивно партньорство с Goodlife 0

Видео рецептите и кулинарните съвети на „GoodLife“ вече могат да се видят само на страниците на vbox7.com, като те са създадени специално за потребителите на сайта, а продуцент е Goodlife.bg.

Партньорството с кулинарния канал е част от дългосрочната стратегия, целяща на страниците ни да има разнообразно и качествено локално, международно и телевизионно съдържание.

В официалния канал на „GoodLife“ почитателите на добрата и разнообразна кухня ще видят интересни идеи и рецепти, които са лесни за реализиране в домашни условия. През есента кулинарните клипове ще бъдат допълнени с представяне на оригинални техники за готвене.

Основният акцент във видеата пада върху лесните рецепти, които са предназначени за динамичните и активни работещи хора, като заедно с това са съобразени с продуктите, предлагани на българския пазар.

В епизодите ще научим и как да разпознаваме доброто вино, как да повишим нивото на винената култура у нас и кoe ястие можем да комбинираме със сухо бяло вино. Ще разберем как се прави хубаво кафе и на какво могат да ни научат най-добрите професионалисти в бранша.

Ексклузивното съдържание на „GoodLife“ е част от нашата стартирала наскоро партньорска програма.

Целта на програмата е с авторите на видеа и праводържателите на официалните профили да се поделят приходи от реклама, излъчена във видео съдържанието им.

Сподели

Коментарите са спрени.