Начало / Новини / Vbox7.com влиза „В двореца“

Vbox7.com влиза „В двореца“ 0

За десета поредна година „В Двореца“ ще представи най-новите тенденции на работа в областта на късометражното кино и дигиталните медии.

Международният фестивал, който е водещо за Източна Европа събитие в областта, за първи път ще се проведе в два града – Балчик и Варна, като зрителите ще могат да избират измежду 500 филми от цял свят.

Тази година престижният фестивал ще включи в програмата си и една нестандартна категория – нашите потребителите ще имат шанс да станат част от събитието и да представят видеата си в специална програма.

В продължение на седмица на страницата във Vbox7 ще бъдат качвани авторски видеа, като всички потребители ще имат равен шанс за успех. Жури ще избере най-доброто от представените клипове, а селекцията ще попадне в категорията „Vbox7 представя“ на фестивала.

Предстоящото Десето юбилейно издание на фестивала ще защити постигнатото досега, като предложи богата и уникална филмова програма и съм щастлив, че партньорството ни с Vbox7 ще даде шанс на потребителите не само да гледат късометражно кино, но и да се пробват да го правят, споделя директорът на фестивала Цанко Василев. „Не се знае дали няма да открием бъдещи режисьори или продуценти, казва още Василев.

Освен филмовата програма, фестивалът „В Двореца“ ще предложи и серия от инициативи и съпътстващи събития, интересни за широката публика и полезни за всеки млад кино професионалист.

Сподели

Коментарите са спрени.