Начало / Новини / Авторите на видеа печелят с нас

Авторите на видеа печелят с нас 0

За по-малко от година, авторите и праводържателите на видеа, част от партньорската ни програма, вече печелят два пъти повече, отколкото в който и да било друг сайт за споделяне на видео съдържание. Това се дължи на факта, че при нас рекламират най-големите компании на българския пазар, а това предопределя и два пъти по-голямата печалба, която авторите на видеа получават на 1000 гледания на клип с излъчена в него видео реклама в сравнение с останалите сайтове за видео споделяне.

Милиони гледания на месец регистрират видеата в програмата, а уникалното предимство, което предоставяме, е допълнителното промотиране на видеата и техните автори на останалите сайтове, част от медийната група.

Успоредно с това, влогърите могат да участват в специални проекти и да правят продуктови позиционирания, които им носят допълнителни приходи, а различните брандове могат да заложат и на нестандартно рекламно присъствие. Целият този набор от инструменти, с които промотираме нашите автори и тяхното съдържание, води и до впечатляващите милиони гледания на видеата на месечна база.

Само за 260 дни работа партньорската ни програма помогна на авторите на видеа не само да печелят от това, но и да достигнат до максимален брой онлайн потребители. Безспорно едно от най-ярките доказателства за нейния успех е превърналият се в истинска сензация влогър Емил Конрад. Освен него, част от програмата са още някои от най-големите имена в българската музика, продуцентски къщи, телевизии, предавания, както и други автори на видеа. До момента в рамките на партньорската програма са качени над 36000 видео клипа.

Основната цел на програмата е да даде възможност на авторите да печелят от своето съдържание чрез подялба на приходите от реклами, които се показват във видеата им. Авторите и праводържателите на съдържание печелят от реклами, които са два вида – видео реклама и Adwise реклама на клик.

Сред най-гледаните видеа в сайта, включени в партньорската програма, са музикалните (Facing the Sun, Payner, Monte music, MFZanimation). След тях следват филми и сериали, авторското съдържание, както и ТВ съдържание. Сред най-популярните влогъри в момента се открояват – emilconrad, pavelkolev, azov, andrey358, bobismakeup.

Коментарите са спрени.