Начало / Новини / Нашата музикална класация показва вкусовете на младите

Нашата музикална класация показва вкусовете на младите 0

От края на декември месец миналата година vbox7.com подобри алгоритъма на автоматичната си класация Топ 40 БГ Музика. Класацията винаги е отразявала потребителските предпочитания, но с новия алгоритъм вече се показва максимално точната им ежедневна динамика.

При автоматично генерираното подреждане се взимат предвид няколко показатели, комбинацията от които определя позицията на всеки един клип. Единственвената роля в това подреждане играят потребителското поведение и вкусове, като по този начин класацията на Vbox7 се превръща в най-точния измерител на музикалните нагласи на младите хора в страната.

Новото при автоматичното класиране е, че основна тежест вече имат гледанията, като се взимат предвид не само гледанията в сайта, но и гледанията на видеото в социалните медии.

Като сайт, който винаги е подкрепял българските изпълнители, vbox7.com слага по-голяма тежест и на положителните вотове и сериозно намалява стойността на негативните гласове за видеата.

От екипа на сайта съветват всеки, който иска клипът му да се задържи на челните места, да споделя видеото и да приканва почитателите си да гласуват положително за него.

Сподели

Коментарите са спрени.