Начало / Новини / Пуснахме новата ни мобилна версия

Пуснахме новата ни мобилна версия 0

Стартира нашата нова мобилна версия, която се доближава визуално и функционално до приложението, е налично за iOS и за Android.

Навигацията е интуитивна и можете много бързо да снимате и качите клип, както и да видите класациите или профилите, за които сте абoнирани.

На водещо място сме сложили видеата от „Избор на редактора“, като веднага след тях се нареждат топ 40 и „популярните днес“. Освен това всяко видео може много лесно да се сподели много в социалните мрежи – само с един клик.

Мобилната ни версия е най-посещаваният български мобилен сайт – с най-много уникални посетители на месец, близо 600 000, сочат последните данните на Gemius от края на 2014 г.

Нашите потребители гледат близо 10 000 000 видеа месечно през мобилни устройства, като така е още по-лесно да бъдат навсякъде с любимите си видеа, да се забавляват с новото видео на Емил Конрад, да гледат любимото си предаване на Нова ТВ или да разберат кой е последният музикален хит.

Съдържанието ни продължава да привлича интерес, а потребителите ни растат, като по данни на Gemius към януари тази година са 1 833 323, което е с 20% повече спрямо декември 2014 г.

Сподели

Коментарите са спрени.