Начало / Uncategorized / GLADIATORS са победителите в Dance Arena

GLADIATORS са победителите в Dance Arena 0

След месец на усилени тренировки и оспорвани танцови битки, победителите в Dance Arena са GLADIATORS! Отборът на Виктория Димитрова-Голди успя да се пребори за титлата „най-добро денс crew“ в оспорвана надпревара с отбора на Марион Дърова – HYPE. Само 3 точки не достигнаха на HYPE да станат победители в първото онлайн денс риалити у нас. С 64 точки второто място бе присъдено на HYPE, a GLADIATORS завоюваха 67 точки в крайното класиране и така спечелиха първото място в шоуто.

Как протече битката, вижте тук:

Финалната задача пред двата отбора беше да покажат най-доброто от четирите стила, които изучаваха в Dance Arena досега. Представянето им беше пред публика, а жури от утвърдени имена в танцовите среди у нас постави финалните оценки. Сред тях са Марина Попова, дългогодишен танцьор в балет „Арабеск“, танцьорът и хореограф Маргарита Будинова и Боряна Гидикова, изпълнителен продуцент на 7Talents – създатели на шоуто Dance Arena.

В рамките на месец двата отбора изучаваха различни танцови стилове и всяка седмица провеждаха танцово състезание по между си, за да покажат кой отбор е по-добрият. Участниците преминаха през стилове като хип-хоп, народни танци, съвременен танц и dance hall. След всяка битка танцьорите получаваха индивидуални оценки от своите ментори и гост-преподаватели, а Facebook потребителите също взеха участие като гласуваха през страницата на Dance Arena.

За всички участници финалът на шоуто донесе смесени чувства – радост от добре свършената работа, но и тъга, че Dance Arena приключва. За нас беше истинско удоволствие да работим по този проект и вярвам, че и двата отбора успяха да научат много от участието си в Dance Arena. Надявам се, че сме запалили повече хора да танцуват, което беше и идеята на шоуто“, разказва Боряна Гидикова, след финала на Dance Arena.

И двата отбора много ще ни липсват, но се надяваме скоро отново да ги видим на сцената! 🙂

Сподели

Коментарите са спрени.