Начало / Uncategorized / Тези момчета наистина могат да танцуват

Тези момчета наистина могат да танцуват 0

Кой каза, че мъжете не могат да танцуват? Димитър Лефтеров и Димитър Горанов – FLING, част от първото онлайн денс риалити у нас – Dance Arena, доказаха, че владеят танците. Димитър Лефтеров е част от GLADIATORS, отборът на Виктория Димитрова – Голди. Той е на 23 години и живее в София. Като малък мечтата му е била да стане футболист, но след контузия се влюбва в танците и от 6-7 години те са неговата страст.

Димитър Горанов – FLING танцува от малък, смята че когато човек има желание да танцува, това си личи в очите му, в енергията, в начина му на движение. Прякорът му FLING идва от английската дума за „хвърлям се, мятам се“. Само Митко може да прави разни премятания, за които другият отбор винаги завижда. Част е от отбора на Марион Дърова – HYPE.

Тази седмица е решаваща за всички танцьори, защото предстои финалната битка. Вижте как протича подготовката и се подгответе за големия финал в четвъртък първо във Vbox7.com:

Какво не знаете за Димитър Лефтеров и Димитър Горанов – FLING? 

Моята супер сила е…

Димитър Л.: Моята супер любов към музиката и танца.

Димитър Г.: Моята супер сила е, че съм упорит. Не винаги съм имал перфектното усещане за дадени неща, но съм успявал да ги постигна, като никога не съм спирал да опитвам. Разбира се става въпрос и за приоритети, а танците са ми! Те са въздухът който дишам.

В шоуто Dance Arena вие сте конкуренция. Въпреки това, има ли нещо, което тайно бихте искали да вземете един от друг?

Димитър Л.:  Бих искал да науча техниките за трикове и някои power moves, които адашът ми знае.

Димитър Г.: С удоволствие бих обменял много. Все пак сме в една общност, но с доста различни стилове.

Опиши с 3 думи своя отбор…

Димитър Л.: 3 думи за моя отбор – отдаденост, издръжливост, развитие.

Димитър Г.: Моят отбор е различен, безграничен, уникален.

Танците за мен са…

Димитър Л.: Танците за мен са страст, емоция, начин на себеизразяване, език, чрез който описвам чувствата, които музиката предизвиква в мен.

Димитър Г.: Танците за мен са начин на живот и себеизразяване. Чрез езика на тялото можем да проследим всеки един звук, да се водим по него, да разкажем своята история и да бъдем свободни! За мен танцът е любов в чиста форма!

Най-щурото нещо, което съм правил в името на танците е…

Димитър Л.: Да дам част от живота си – времето си. Всичко друго е несравнимо с това.

Димитър Г.: Лудории покрай и за танците винаги! Те са двигателят в моя живот и съвсем съзнателно правя пакости за да продължава да работи, хаха. Пък и крюто ми сме такива, че е неизбежно.

Докато танцувам мисля за…

Димитър Л.: Не мисля за нищо. Просто чувствам и се движа.

Димитър Г.: Докато танцувам съм свободен и не мисля. Това е и най-хубавото може би. Оставям се на страстта си и музиката да ме водят.

Ако не се занимавах с танци, щях да …

Димитър Л.: Не съм мислил за това.

Димитър Г.:. Продължа да се състезавам в средите на бойните спортове. По-конкретно таекуон-до ITF. Това е основата ми като цяло, която смело мога да твърдя, че ме е направило това, което съм в момента.

Мечтая за…

Димитър Л.: Мечтая за това да видя как всички мои мечти се превръщат в реалност. Мечтая хората да са по-добри. Мечтая да съм все по-добър с всеки изминал ден и да мога да помагам на много други хора.

Димитър Г.: Мечтая да се занимавам с танци, рап, кино и хип-хоп културата като цяло. Но това доста зависи от финасовото положение, защото всички знаем как седят нещата с изкуството у нас.

 

Сподели

Коментарите са спрени.