Начало / Новини / AFKTV станаха част от програмата ни

AFKTV станаха част от програмата ни 0

AFKTV се включи в партньорската ни програма и феновете на електронните спортове в страната ще могат да гледат представяния на игри, новини, ревюта на гейминг хардуер и софтуер и още много подобни видеа.

AFKTV e игрална медия, отразяваща най-популярните коментатори и личности от света на електронния спорт и гейминга. Медията е партньор на всички големи събития, свързани със състезателен гейминг. Освен множеството турнири, които излъчва на живо с коментар на български, AFKTV има и ежеседмично онлайн предаване.

Благодарение на партньорската програма, потребителите на сайта могат да гледат над 900 видеа на тема електронни спортове, като съдържанието продължава да се обогатява.

Освен онлайн, партньорството ни с АFKTV се пренася и в „истинския живот“, с парти за световните финали по League of Legends. Събитието ще се проведе на 19-ти октомври от 9.00 часа в кино „Арена Запад“ в София, а входът е свободен. Партито е организирано от AFKTV, а ние сме медиен партньор.

По време на събитието на живо ще се излъчват очакваният финал на световния шампионат по League of Legends с коментар от най-добрите български LoL коментатори и финалният двубой между двата най-добри български League of Legends отбора, който също ще е с коментар. Освен двете състезания са предвидени конкурс за тематични костюми и конкурс за тематични рисунки.

Геймърите, които няма да могат да присъстват на събитието, ще могат да гледат финалите на двете състезания на живо само на нашите страници.

Сподели

Коментарите са спрени.