Начало / Новини / „Уча се“ във Vbox7

„Уча се“ във Vbox7 0

Уча.се, образователният сайт №1 на България, вече е част от партньорската ни програма. На страниците ни всеки ученик може да гледа над 300 урока за училище, представени на интересен и разбираем език. Това са първите 5 свободно достъпни видео урока от всеки предмет и клас в Уча.се, които се предоставят ексклузивно в унисон с партньорската ни програма.

Уча.се подпомага образованието в България и намалява нуждата от частни уроци, за което две години поред е отличен за Образователен сайт № 1 на България. На www.ucha.se до момента има над 3300 урока по математика, химия, физика, биология, география, история, английски език, немски език, български език и други.

Видео уроците са подготвени от учители с дългогодишен опит, като материалът е представен в съответствие с учебния план в българските училища и е организиран по класове и учебна програма.

С Уча.се се обединяваме около идеята да предоставяме на учениците качествено съдържание, с което да обогатяват техните знания и умения, и вярваме, че резултатите от партньорството ни няма да закъснеят.

Партньорската ни програма, към която се включиха Уча.се, цели да предоставя качествено и разнообразно съдържание. Програмата включва и подялба на приходите от излъчената във видеото реклама, като по този начин създателите и праводържателите на съдържание ще печелят от видеата си.

Сподели

Коментарите са спрени.