Начало / Новини / Два проекта на „Монте Мюзик“ с ексклузивни премиери във Vbox7 в един и същи ден

Два проекта на „Монте Мюзик“ с ексклузивни премиери във Vbox7 в един и същи ден 0

Два силни музикални проекта направиха своите ексклузивни премиери във Vbox7 в един и същи ден – “Запазено място” е отговора, който джентълмените Били Хлапето, VenZy и Графа дават на предизивикателната “Достъп забранен” в изпълнение на дивите Михаела Филева, Прея и Дивна.
Смелата идея за “музикален двубой” е на лейбъла Монте Мюзик и Графа и датира от миналата година. Реализацията е предизвикана от триото Михаела Филева, Дивна и Прея, които записват заедно песента “Забранен достъп” за дебютния албум на Михаела “Инкогнито”.

Парчето се приема горещо още на неговото първо представяне на живо на премиерата на диска и това насърчава Графа, Били и VenZy да отговорят с общ музикален проект със заглавие “Запазено място”. Концепцията се развива, като видеоклиповете са заснети в едно и също студио, сред мащабни декори, като този на момичетата е цветен, а на момчетата черно-бял. В края на клипа на дамите виждаме силуетите на мъжкото трио, а във финала на видеото на господата се виждат и трите диви.

Михаела Филева, Графа, Дивна, VenZy, Прея и Били Хлапето са едни от най-горещите артисти на музикалната сцена в България и го доказват с двата си нови проекта. „Забранен достъп“ е по музика на Борислав Бояджиев (DJ Borche) и Михаела Филева, текстът е на Илия Григоров, Прея, Графа и Михаела Филева, а аранжимента е отново на DJ Borche. В мъжкото трио, музикалният продуцент на Монте Мюзик – Графа има голямо участие като автор на музиката заедно с Били Хлапето, на аранжимента, както и на текста, заедно с Били, VenZy и Илия Григоров.

Сподели

Коментарите са спрени.