Начало / Новини / Даниел Баев: „Благодарение на Heineken и Vbox7 сбъднах една своя мечта!“

Даниел Баев: „Благодарение на Heineken и Vbox7 сбъднах една своя мечта!“ 0

„Много хора си мечтаят да изгледат финала на УЕФА Шампионска Лига на живо, но благодарение на Heineken и Vbox7.com аз имах късмета да стана част от това незабравимо преживяване“. Това заяви влогърът Даниел Баев след завръщането от Берлин.

Като част от партньорската програма на Vbox7, дестинация за онлайн забавление, където откриваш разнообразно съдържание и най-новите уеб сериали в България, Баев получи възможността да гледа на живо финала на Олимпиащадион и да заснеме всичко случващо се около него преди, по време и след мача между Ювентус и Барселона.

„Имах късмета не само да гледам мача, а и да стана част от едно от най-пъстрите преживявания в моя живот. Организацията на нашите домакини беше безупречна, а всяка секунда беше уплътнена със забавления и мероприятия, което направи престоя ми там още по-незабравим”, разказа Баев.

Макар и победителят в УЕФА Шампионска Лига да е известен и феновете на Барселона вече да се радват на спечелената купа, сега всички български запалянковци могат да се докоснат до изживяването и да усетят атмосферата от Берлин благодарение на видеата на Баев.

Как феновете се подготвят за големия мач? Как преживяват различните моменти случващи се на терена? Какво още се случва покрай финала, което остава скрито за зрителите? Отговорите на тези и на куп други интересни въпроси вижте във видеото.

Инфо: gong.bg

Сподели

Коментарите са спрени.