Начало / Uncategorized / Vbox7.com с награда от Webit

Vbox7.com с награда от Webit 0

Съвсем заслужено мобилното приложение на Vbox7.com спечели наградата на Webit Awards за най-добро развлекателно приложение в България. Наградата е много ценна за нашия екип и голяма оценка за нашата работа. Благодарим на журито за признанието!

Приложението на Vbox7.com е разработено съвместно с компанията Upnetix и вече има над 1 милион сваляния. Освен със своите функционалности, то може да се похвали със своя страхотен дизайн и достъп до разнообразно видео съдържание. Любимите ви класации и плейлисти също са тук и са на ваше разположение. 🙂

А видеото….

В приложението може да откриете най-актуалните български и световни музикални хитове, спорт, а също така и много авторско видео съдържание като уеб сериали, влогърски поредици и канали, които създават продуцентите от 7Talents. Сред най-популярните от тях са тийн уеб сериала „Не така, брат!“, студентската уеб комедия „Апартамент 404“, поредицата за ревюта на автомобили Bri4ka, спортното коментарно шоу на топ журналистите Томислав Русев и Ники Александров – „Без бутонки“, онлайн риалити поредицата „Сладки свалки“ и други.

А кои поредици са сред най-гледаните в мобилното приложение? Първенците през първите три месеца на годината са Bri4ka, „Не така, брат!“ и “Сладки свалки“.

А сега отиваме да празнуваме! 🙂

 

Сподели

Коментарите са спрени.