Начало / Uncategorized / VBOX7 с нова позиция за „Ексклузивна Премиера“ за музиканти

VBOX7 с нова позиция за „Ексклузивна Премиера“ за музиканти 0

VBOX7 стартира нова инициатива в подкрепа на българската музика. От 1 юли 2015 година родните музиканти с партньорски профили в нашата платформа ще могат да се възползват напълно безплатно от възможността за „Ексклузивна Премиера“ – постоянна позиция на началната страница (100%-ова ротация), която представя новия им музикален проект за 24 часа на всеки потребител в началната страница на сайта.

Подходът гарантира бързо популяризиране на новите видео клипове, като поставя фокуса на потребителското внимание върху новото музикално съдържание. Позицията осигурява хиляди показвания само за ден, което е мечта за всеки артист. Благодарение на нея новите музикални клипове могат да направят и висок дебют в класацията Топ 40 БГ музика.
Освен като възможност за самите музиканти, „Ексклузивна Премиера“ цели да провокира по-голям интерес към българската музика и запознае аудитория на VBOX7 с нови и актуални музикални проекти.

С това вярваме, че ще допринесем за една по-вдъхновяваща среда, в която потребителите имат бърз и лесен достъп до всички нови музикални проекти, а музикантите – летящ старт за своите видео клипове.

Въпреки че „Ексклузивна Премиера“ остава основна възможност за всички музикални профили от нашата партньорска мрежа, VBOX7 ще приема заявки за музикални премиери и от всички други български музиканти на e-mail:music@vbox7.com, като запазва правото за селективност.

Сподели

Коментарите са спрени.