Начало > Въпроси и отговори > • Как да получа авторска значка?

• Как да получа авторска значка?

Значките са отличия на сайта, които се дават в зависимост от активността ви. Можете да научите подробности за различните видове значки във VBOX7 ето тук , или директно в профила ви от Настройки -> Значки.

12

Значката AVT се дава на автори, които съзнателно и целенасочено произвеждат продукт, който е креативен, който демонстрира умения и който предизвиква положителен интерес и отзвук. За да могат да преценят нашите редактори дали профилът е за значка AVT, в него трябва да има поне 10 авторски клипа.
Важно! – клиповете трябва да са качени директно на сайта, не ембеднати. Общата дължина на всички клипове заедно трябва да е поне 10 минути. (т.е. средно минимум по 1 минута на клип)
Значката не се дава за: компилации от снимки и музика, снимане на пейзажи и събития, геймплей, АМВ-та и други подобни клипове.
Важно! – Относно влогове (видео блог) трябва да знаете, че за да получите значка AVT, ако имате влог той трябва да е също интересен и креативен! Колкото по-интересно като идея, тема и реализация съдържание качвате – толкова по-добре.
Ако вие сте автор – оформете профила си с подходящ аватар, фон и банер, напишете в Описанието си с какво се занимавате като такъв, а когато сте готови с оформлението на профила си напишете лично съобщение до нашите редактори. Те ще определят дали профилът е готов за значката и участие в класацията. Получването на значката обикновено отнема известно време.
Носителите на значка AVT участват в класация Топ Авторски клипове.
Екипът на VBOX7 има правото във всеки един момент, по своя преценка, да свали значката AVT от профил, да прекрати достъпа до него, както и до съдържанието в него.

Сподели