Начало / Новини / Vbox7 с ново и подобрено приложение

Vbox7 с ново и подобрено приложение 0

Новото приложение на Vbox7

Vbox7, дестинацията за онлайн забавление, където откриваш разнообразно съдържание и най-новите уеб сериали в България, представи своето изцяло ново приложение. Сега гледането, споделянето и качването на видеа е много по-лесно и бързо.

От екипа на сайта са помислили за феновете на забавните и интересни видеа и им предлагат да бъдат навсякъде с любимото си забавление.

В приложението актуалното съдържание е представено по нов начин, като още от началния екран лесно се достъпват популярните видеа, любимата на всички класация „Топ 40“, както и най-гледаните български музикални клипове.

Top40

Потребителите могат много бързо и лесно да споделят видеата, които са ги впечатлили, във всички социални мрежи само с един клик.

Всеки, които иска да се изяви като талант във видеозаснемането или иска просто да сподели записано от него клипче, може да го направи много бързо и видеото му може да бъде видяно от всички негови близки и познати.

Home page

Не трябва да пропускаме и новите настройки – всеки потребител може да избере дали да гледа видеата в HD качество, дали да има субтитри или да е включен Autoplay режим.

Mожете да свалите новото/обновеното приложение на Vbox7.com от: Google play

Коментарите са спрени.