Начало / Uncategorized / Миска и новоизгряващ рапър нахлуват в „Апартамент 404“

Миска и новоизгряващ рапър нахлуват в „Апартамент 404“ 0

От 4 април „Апартамент 404“ се завръща във Vbox7.com с нов сезон! Любимите на всички ни Велко, Антон и Стоян отново ще отворят вратата на своята студентска квартира и ще ни поканят да видим какви ги вършат там. Открехваме вратата, за да открием … трима нови герои, които ще се заселят в новия „Апартамент 404“.

Новите лица, които ще видим във втория сезон на сериала, са истинската мис Ванеса Георгиева, която през 2015 година спечели титлата „Мис Плевен“ и най-младият български рапър Зейд Захер (Zeid), който е само на 13 години и вече има записана песен с Елица Тодорова.

След като в края на първия сезон Антон и съседката му Лили стават двойка, това ги кара да мислят за бъдещето си заедно. Междувременно другият съквартирант – Стоян, също намира своята половинка в лицето на изкусителната Ванеса и изведнъж ергенската квартира се превръща в… любовна. Проблемът е, че квартирата вече е прекалено малка за всичките й обитатели. Затова цялата група се мести в нов апартамент в центъра на София. В последствие към съквартирантите се присъединява и братът на ЛилиМетоди или по-известен с рапърското си име Мето Джи. Методи се настанява в стаята на култовия Бат’ Велко, който приема тийнейджъра под своето крило и му дава напъствия за живота.

В новия сезон на „Апартамент 404“ ще разберем какво е да живееш в квартира с шестима съквартиранти,  какви ще са новите издънки на Велко и дали любовта ще победи над мързела и свободата. Комичните и неочаквани ситуации отново няма да имат край, а вие не ги пропускайте всеки вторник и петък от 16:00 часа във Vbox7.com.

Ако сте фенове на сериала, харесайте и страничката във  Facebook! 🙂

 

 

Коментарите са спрени.