Начало / Новини / Дани Петканов в търсене на любовта във Vbox7.com

Дани Петканов в търсене на любовта във Vbox7.com 0

От 23 март започва най-новото уеб риалити на 7Talents„Сладки свалки“. В него ще видим репортерът Дани Петканов в ролята на …. сватовник! Дани ще преобърне представите ви за първа среща, защото ще постави участниците, търсещи любовта, в изключително интересни ситуации.

В мисията на Дани като Купидон ще се включи и Наталия Кобилкина. Тя ще анализира двойките, техните движения и жестове и ще дава своите предположения коя двойка би си паснала най-добре. А какво всъщност очаква участниците?

12 двойки ще направят своята първа среща… със затворени очи. Те ще трябва да вечерят с превръзка на очите, докато Дани Петканов им задава различни въпроси и ги поставя в интересени ситуации, така че двамата да се опознаят по-добре. В края на всеки епизод „маските“падат и настъпва моментът на истината – дали двамата са се харесали?

А как протича една среща „на сляпо“? Дани Петканов сам изпита на гърба си това предизвикателство, след като в предаването „На кафе“, водещата Гала го изненада и му уреди среща със завързани очи с плейметката Маги Бадер. Вижте повече във видеото:

Очаквайте „Сладки свалки“ във  Vbox7.com от 23 март (всеки четвъртък) от 14:00 часа. Още новини за поредицата може да откриете във Facebook.

Коментарите са спрени.