Начало / Новини / „Не така, брат!“ се завръща с нов сезон на 1 март

„Не така, брат!“ се завръща с нов сезон на 1 март 0

Един от най-любимите уеб тийн сериали – „Не така, брат!“, създаден от продуцентите 7Talents, се завръща с нов сезон във  Vbox7.com. Името на новия сезон е „Целувки по ноти“, а първият епизод ще бъде онлайн на 1 март. Новите епизоди може да следите всяка сряда от 16:00 часа във Vbox7.com.

На специална среща с феновете главните герои от поредицата – Мино, Иван Тишев, Ана-Мария, Надя и Михаела обявиха горещи новини около новия сезон – http://bit.ly/2kMHxq3

„Целувки по ноти“ обещава да бъде сезонът на музиката и любовта – в неговите 20 епизода ще може да проследим много интересни музикални и любовни истории, ще има неочаквани обрати и нови лица. Едно от тях е популярната актриса Антоанета Добрева – Нети, която ще се превъплъти в учителката по музика Велева, а нейните ученици със сигурност ще я забъркат в редица интересни сюжети.

Продуцентите от 7Talents загатват какво ни очаква в новия сезон в трейлъра на продукцията – http://bit.ly/2kVvmtd

„Не така, брат!“ вече реализира три успешни сезона и натрупа над 15 милиона гледания в онлайн платформите за видео споделяне. Героите Мишо, Ива, Блага, Дидо и Беатрис са сред най-обичаните от тийнеджърите, а към сериала има записана песен и беше издадена книгата „Дневникът на Мишо“, която е едно от най-популярните заглавия в книжарниците у нас.

Коментарите са спрени.