Начало / Новини / Разкриваме тайните на гримирането!

Разкриваме тайните на гримирането! 0

На нашите страници вече има ексклузивни видео уроци по гримиране. Bobismakeup, официалният профил на Боряна Стефанова, ще покаже всички дами, които държат на външния си вид, какви са триковете за по-плътни устни и как да се подчертае цветът на очите с правилните сенки.

Боряна Стефанова, по-известна като Боби, е на 20 години, родена в Пловдив, но живее и учи в София. За нея гримирането е както хоби, така и вдъхновение и това се е превърнало и в нейна професия, и в голямата й любов. Тя публикува клиповете си от около 4 години, като до момента има над 15 хиляди последователи, а най-популярното й видео е с над 66 000 гледания.

Това е поредното официално съдържание, създавано специално за нашите потребители, като част от партньорската програма на сайта.

Целта на програмата е да стимулира създаването на още по-качествени видеа и да предостави на потребителите разнообразно локално и международно съдържание, като с авторите и праводържателите на видеата се поделят приходите от излъчената във видеата им реклама.

Сподели

Коментарите са спрени.