Начало / Uncategorized / Ванеса – кое е това момиче?

Ванеса – кое е това момиче? 0

Ванеса Георгиева изпълнява ролята на красивата, но изключително сприхава  и претенциозна съквартирантка Ванеса в студентстката уеб комедия „Апартамент 404“.  Приликата с героинята й обаче се изчерпва само до общите им имена. Извън снимачната площадка Ванеса е много дисциплинирана, отдадена на своето образование и ходи много рядко по молове, за разлика от своята героиня, която е готова да види сметката на всяка банова карта, попаднала в ръката й.

Ванеса учи право в Софийския университет, а преди това завършва училище с профил „Икономическа информатика“ в Плевен, с което напълно разбива клишето, че красивите жени не могат да бъдат и умни. А за красотата на Ванеса не ни трябва доказателство, макар че младата актриса да е носител на титлата „Мис Плевен“ за 2015 година.  Участвала е и в конкурса „Мис България“ през 2012 година, което я подготвя за спечелването на титлата в родния й град. Въпреки титлата си, Ванеса не спира да доказва на хората около себе си, че красотата е нещо преходно и не струва особено, ако не е подплатено и с интелект.

За новата си роля на актриса, Ванеса разказва, че я зарежда много положително и че чрез нея открива нови неща за себе си. Не й е много лесно да се потопи в образа на Ванеса, защото двете са изключително различни, но благодарение на подкрепата от страна на снимачния екип и продуцентите от 7Talents, нещата се получават.

Научете повече за Ванеса тук.

Сподели

Коментарите са спрени.