Начало > Партньорска програма > Какво представлява Партньорската програма на Vbox7?

Какво представлява Партньорската програма на Vbox7?

Основната цел на Партньорската програма на Vbox7 е да даде възможност на авторите на видео да печелят от своето съдържание чрез подялба на приходите от реклами, които се показват във видеата им.

Не малка част от видеата, които са част от Партньорската програма на Vbox7, регистрират милиони гледания на месечна база.

Уникалното предимство, което платформата предоставя на членовете на Партньорската програма, е допълнителното промотиране на видеата и техните автори, както в самата платформа, така и в останалите сайтове, част от групата на Нетинфо. Успоредно с това, авторите на съдържание участват в специални проекти и правят продуктови позиционирания, които им носят допълнителни приходи, а различните брандове могат да заложат и на нестандартно рекламно присъствие.

Освен това, членовете на Партньорската програма имат достъп до секция Отчети в профила си, от която могат да правят справки за месечните си приходи. В Отчети авторите на оригинално съдържание могат да следят рипортите си по месеци, както и общо натрупаните суми от каналите си. При кликване върху определен отчет се зарежда подробна справка за въпросния месец, както и опция за експорт на информацията. По този начин всички партньори могат лесно да получават информация за месечните си приходи и да засичат необходимите плащания.

Целият този набор от инструменти, с които Vbox7 промотира своите автори и тяхното съдържание, води и до впечатляващите милиони гледания на видеата на месечна база.

Сподели