Начало > Въпроси и отговори > • Какво представлява Партньорската програма на Vbox7?

• Какво представлява Партньорската програма на Vbox7?

Основната цел на партньорската програма на vbox7.com е да даде възможност на авторите да печелят от своето съдържание чрез подялба на приходите от реклами, които се показват във видеата им.
За по-малко от година, авторите и праводържателите на видеа, част от партньорската програма на Vbox7, вече печелят два пъти повече, отколкото в който и да било друг сайт за споделяне на видео съдържание. Това се дължи на факта, че в платформата рекламират най-големите компании на българския пазар, а това предопределя и два пъти по-голямата печалба, която авторите на видеа получават на 1000 гледания на клип с излъчена в него видео реклама в сравнение с останалите сайтове за видео споделяне.
Милиони гледания на месец регистрират видеата, част от партньорската програма на vbox7.com. Уникално предимство, което платформата предоставя на членовете на партьорската програма, е допълнителното промотиране на видеата и техните автори на останалите сайтове, част от медийната група. Успоредно с това, влогърите могат да участват в специални проекти и да правят продуктови позиционирания, които им носят допълнителни приходи, а различните брандове могат да заложат и на нестандартно рекламно присъствие. Целият този набор от инструменти, с които vbox7.com промотира своите автори и тяхното съдържание, води и до впечатляващите милиони гледания на видеата на месечна база.

Сподели