Начало / Новини / Задава се нов сезон на култовия уеб сериал „Типично“

Задава се нов сезон на култовия уеб сериал „Типично“ 0

 

In Da Кръчма

Всички са поканени “In da кръчма“

„In da кръчма“ е новият специален сезон на уеб сериала “Tипично“, следен от хиляди онлайн потребители във Vbox7.

Продукцията е дело на един от авторите на уеб сериала – Димитър Кирязов, който в десет епизода ще обърне специално внимание на най-типичните житейски ситуации в една кръчма през погледа на вече познатите и любими герои от „Типично“.

„In da кръчма“ е продуцирана от 7talents – първата продуцентска и дистрибуционна компания за онлайн видеа, част от портфолиото на „Нетинфо“.

Пилотният епизод вече е факт и може да се види в официалния профил във Vbox7 –„In da кръчма“ – http://vbox7.com/tipichno_in_da_krachma.

Десетсерийният уеб ситком ще продължи до Коледа, като Димитър обещава да предложи много забавление на онлайн потребителите.

Обещавам на всички почитатели на „Типично“ да видят нещо уникално. Кръчмата винаги е имала специално място в нашия уеб сериал, затова заслужава и цял специален сезон, който се случва благодарение на видео продуцента 7talents”, споделя Димитър.

Неговият партньор от поредицата „Типично“ – Филип, също стартира наскоро своя самостоятелн проект под шапката на продуцентската компания 7talents. В оригиналния си влог „Туй-онуй с Филяка“ той споделя своите размисли и страсти по актуални теми от ежедневието.

 

Коментарите са спрени.