Начало / Новини / Новата начална страница на Vbox7 – повече от най-доброто

Новата начална страница на Vbox7 – повече от най-доброто 0

По-добра начална страница, повече авторско съдържание, повече забавление. Това получавате на новата ни начална страница. Променихме я, за да ви поднесем на едно място най-интересните и гледани видеа.

С новата начална страница се дава много повече тежест на забавното и интригуващо видео съдържание. Нашите редактори ще подбират за вас любопитни и завладяващи клипове, а за удобство сме сложили и няколко изцяло нови блока. В тях ще намерите „Влог на деня“ и „Ново авторско видео“, „Любопитно“ и „От архива“, както и „Горещи плейлисти“. Имаме и още една изненада – предлагаме ви подбрани видеа от класациите ни.

Нова начална страница

Нова начална страница

Разбира се, за най-запалените ни фенове сме се погрижили специално – след влизане в профила си, всеки ще може да види видеа от каналите, за които е абониран, както и препоръчани специално за него клипове.

Помислили сме наистина за всички – ако търсите забавление, можете да се посмеете с  едно от първите видеа в дясната колона на сайта. Пак там за почитателите на сериалите и телевизионните продукции има специални секции, а феновете на спорта постоянно ще имат ново видео, което да им показва как се е представил любимият им отбор или спортист. А за най-малките – да, помислили сме и за тях и в детската ни рубрика има видео точно за тази аудитория.

 

Сподели

Коментарите са спрени.