Начало / Uncategorized / Боби Касиков в „Аз обичам България“ този петък

Боби Касиков в „Аз обичам България“ този петък 0

Два изключително нахъсани отбора ще премерят сили в най-родолюбивото предаване „Аз обичам България“ – този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Част от отбора на Андрей Слабаков е репортерът Боби Касиков, който всички познават и като Велко от студентската уеб комедия „Апартамент 404“. С присъщия за него колорит, Боби ще се разгърне максимално и ще покаже на всички какво е да си отборен играч. Веселието ще бъде гарантирано!

Капитан на неговия отбор е Андрей Слабаков. Сред останалите участници в отбора ще видим световния рекордьор в маратонското плуване Петър Стойчев и дамата, чието име е синоним на хубаво време и слънчево настроение в ефира на NOVA – Деси Банова.

Капитан на другия отбор е Иван Ласкин. В неговия състав влиза баскетболната легенда Тити Папазов, актрисата Яна Маринова и звездата от последния сезон на VIP Brother Лара Златарева, която малки и големи ще запомнят като водеща на детското предаване „Милион и едно желания“.

Как ще се справи Касиков? Дали ще приложи някой трик, научен от Бат’Велко? Разберете този петък по NOVA от 21:00 часа. А, ако искате да видите Боби като Велко, изгледайте последния епизод на „Апартамент 404“:

Сподели

Коментарите са спрени.