Начало / Uncategorized / Коя е мечтаната роля на Боби Касиков от „Апартамент 404“?

Коя е мечтаната роля на Боби Касиков от „Апартамент 404“? 0

През по-голямата част от живота си той е бил репортер, но се оказва, че има и още доста таланти. Боби Касиков е още радио водещ, автор на филми и актьор. Участвал е в два игрални филма, а от миналата година е основен герой в студентската уеб комедия „Апартамент 404“, която се завърна във Vbox7.com със своя втори сезон.

Пред Vesti.bg, Боби разказва за най-смелите си актьорски мечти – как би искал да си партнира с Робърт Де Ниро и как би изиграл… психопат сериен убиец.

– Какво за теб е актьорството?

„Актьорството“ е страст, но и занаят. То е като правенето на грънци. В смисъл, едни са артисти в едно, други в друго. Важното е да откриеш къде е твоето „актьорство“ и смело да стъпиш на сцената на живота. Повечето хора си мислят, че „актьорството“ е шега работа, естествено само онези, които никога не са прекарвали 14 часа „на терен“, ден след ден…

– Какво ти донесе участието в „Апартамент 404“?

Участието ми в „Апартамент 404“ сбъдна една моя мечта – да се снимам в комедиен сериал. Надявам се това да е само началото за мен.

– Коя е ролята, за която винаги си мечтал?

Не са една и две. Искам да изиграя всичко. От екшън герой до страстен любовник. Най-много обаче ме привлича ролята на психопат – сериен убиец. Мисля че това би било най-голямото предизвикателство за мен.

– А с коя звезда би искал да си партнираш?

Робърт де Ниро. Въобразявам си, че приличам на него, заради една от бенките на лицето ми. „Скарлет Йохансон влюбена в бат Велко“ – това ще е касов филм…!

Какво още разказва Боби, прочетете тук.

А ако искате да разберете какво се случва в „Апартамент 404“, гледайте последния епизод на сериала:

Сподели

Коментарите са спрени.