Начало / Новини / Празникът на любовта завладява Vbox7.com

Празникът на любовта завладява Vbox7.com 0

 

Потребителите могат да се насладят на специални видео епизоди, посветени на любовта

 В седмицата на любовта продуцентите от 7Talents са подготвили специални видеа, посветени на любовта, които ще зарадват потребителите на уебсайта за видео забавление Vbox7.com. Епизоди на любовна тематика ще има в някои от най-хитовите поредици на 7Talents – “Не така,брат!“, “Didi’s kitchen”, “Natali’s beauty”, „Дръж ми пуканките“ и други.

Някои от специалните епизоди вече са онлайн, а други предстоят да бъдат разкрити в следващите дни. В поредицата за красота и лайфстайл “Natali’s beauty” ще откриете интересни малки тайни как да се подготвите за вълнуваща любовна среща. Наталия от  “Natali’s beauty” разказва какъв грим, парфюм и дреха да изберем за срещата с любимия: http://bit.ly/2lFqWnR

Наталия може да видите и в кулирната поредица “Didi’s kitchen”. Тя ще гостува на Диди и двете ще покажат как да приготвите перфектната вечеря за Свети Валентин, дори и да не разполагате с много време за подготовката.

Героите от „Не така, брат!“ също са подготвили специално видео за всички влюбени фенове. В поредицата за кино култура „Дръж ми пуканките“ потребителите могат да научат повече за хитовия филм „50 нюанса по-тъмно“: http://bit.ly/2l6aNvb

Поредицата за „направи си сам“ неща -“Handmade” ще ни даде креативни идеи за поднасяне на храна, с които да изненадаме любимия на празника. В своето видео Мона от „Секс лафче“ разказва за това какво биха искали мъжете и жените за празника. А в “Top of the tops”, каналът за най-различни класации, ще видите предложения за 10 от най-популярните романтични филми, посветени на любовта, които бихте могли да гледате със своята половинка. Сред тях са „Тетрадката“, „Хубава жена“, „Ваканцията“ и други.

Освен в уебсайта, всички специални любовни епизоди може да следите и във Viber чата на Vbox7.com.

Сподели

Коментарите са спрени.