Начало / Новини / „Ден на Михаела Филева“ във Vbox7

„Ден на Михаела Филева“ във Vbox7 0

Ден на Михаела Филева

Днес стартираме специална нова инициатива, наречена „Ден на…“. Първият тематичен ден е посветен на хитовата изпълнителка Михаела Филева, а поводът за избора на певицата е внушителната цифра от 3 милиона гледания на нейните музикални видеа в платформата.

 

Какво ново могат да научат за  любимите си изпълнители меломаните и как биха изглеждали звездите, когато са изправени пред провокативни предизвикателства? Днес, в рамките на цялия ден,  потребителите на Vbox7.com ще можете да гледате специално подбрани видео колекции с музикални изпълнения на младата певица, да видите Михаела Филева в главната роля в някои от любимите ни уеб поредици и да участвате в игри с награди, лично от Михаела, във Facebook страницта на Vbox7.com.

 

Първото предизвикателство за чаровната изпълнителка идва с участието в уеб проекта „Как ще реагират“. В него Михаела ще си партнира с Искрата, който участва в последния й хит „Танцувам само за теб“. Двамата ще имат за цел да отговарят на провокативни въпроси за много кратко време, като ако някой от въпросите ги затрудни, трябва да изпият шот с неясна субстанция. Следва истинско изпитание в стил  „Междузвездни войни“, където Михаела ще се съревновава отново с Искрата. Двамата имат за задача да запеят в рамките на 5 секунди песен, избрана на произволен принцип.

 

Ще видим талантливата Михаела в изцяло ново амплоа в уеб поредицата „Мисията е възможна„, когато тя ще приеме предизвикателството да представи прогнозата за времето в истинско телевизионно студио. Задачата й е още по-трудна, защото метереологичните условия не са никак обичайни. За красив финал на тематичния си ден, Михаела Филева ще гостува на чаровната влогърка Натали, за да сподели тайните си за перфектен външен вид с потребителите на влога „Natali’s Beauty„.

Сподели

Коментарите са спрени.