Начало / Uncategorized / Промяна в Общите условия на Vbox7

Промяна в Общите условия на Vbox7 0

Уважаеми потребители на Vbox7.com,

Повечето от Вас помнят, че в началото на 2024 г. направихме промени в достъпа до съдържание с неуточнени авторски права, качено на платформата, като същото стана достъпно само за личен преглед от потребителите, които са го качили след вписване в потребителския им профил (вижте повече тук). Сега е време за нови промени, които ще ни помогнат да отговорим в максимална степен на изискванията на действащото законодателство и да продължим да поддържаме и развиваме vbox7.com като обичано място за забавление.

Какво променяме?

На първо място – Общите условия 😊. Променените Общи условия са вече достъпни на сайта тук,  но промените още не са влезли в сила. В чл. 6.2. от Общите условия пише, че всяка промяна в Общите условия влиза в сила в 2-седмичен срок след публикуването й на сайта, но тъй като в настоящия случай промените са много, правим единствено изключение и срокът за влизане в сила на промените този път ще е 2-месечен. Това означава, че новите Общи условия ще влязат в сила считано от 24.08.2024 г. В рамките на този срок всички останали промени трябва да станат факт. А те са:

  • Премахнахме значките на каналите PART, AVT и THE като ще заменим същите с една-единствена значка VERIFIED. Единствено VERIFIED каналите ще могат да качват публично-достъпно съдържание на платформата. Всички текущи партньори по Партньорска програма, които в рамките на 2-месечния срок за влизане в сила на промените в Общите условия потвърдят желанието си да продължат сътрудничеството си с нас, получават автоматично значка VERIFIED и режимът на публичност на каченото от тях съдържание няма да се промени. Всички останали потребители, които желаят да качват публично-достъпно съдържание в създадените от тях канали, следва да сключат договор с Ви Бокс ЕАД. Договорът може да бъде Договор по Партньорска програма (в случай, че отговорят на условията за монетизация) или Договор за потвърждаване на права върху Потребителско съдържание (в случай, че не отговарят на условията за монетизация, но притежават съдържание с уредени права, което желаят да споделят публично чрез платформата). И двата вида договори дават право на получаване на значка VERIFIED и съответно – за качване на публично-достъпно съдържание на платформата. Ако в рамките на 2-месечния гратисен период до влизане в сила на промените в Общите условия, съответният потребител няма сключен някой от двата вида договора с Ви Бокс ЕАД, считано от 24.08.2024 г., съдържанието, което е качил ще стане достъпно единствено за негов личен преглед след успешно вписване в потребителския му профил. Всички потребители, които нямат сключен договор с Ви Бокс, могат да продължат да ползват услугите, предлагани чрез сайта vbox7.com, които са свързани с преглед и достъп до публично-достъпното съдържание, налично на платформата.
  • Описахме подробно възможностите за подаване на сигнали и жалби пред „Ви Бокс“ ЕАД за нарушение на авторски и/или сродни права, както и в случаите, когато смятате, че неправомерно сме ограничили публичния достъп до съдържание, за което имате права или същото попада в обхвата на свободното използване.

Детайлните промени са описани в Общите условия.

Какво остава същото?

Vbox7.com остава обичано място за забавление като ние – екипът, който стои зад него, ще продължим да даваме най-доброто от себе си, за да се чувствате Вие – нашите верни фенове и потребители специални!

С уважение,

Екипът на vbox7.com

Сподели

Коментарите са спрени.