Начало / Uncategorized / WOW! Горещи новини от „Следвай ме“ и „Апартамент 404“

WOW! Горещи новини от „Следвай ме“ и „Апартамент 404“ 0

Aniventure Comic Con донесе гореши новини за всички фенове на уеб сериалите! А именно… голямото завръщане на „Следвай ме“ и „Апартамент 404“ във Vbox7.com през октомври.

В зоната на Vbox7.com актоьорите от двата сериала съобщиха радостната новина, която всички чакахме! А стотиците фенове се редяха с часове за автографи от любимите си онлайн герои. За първи път българската публика имаше възможността да се срещне на живо с родните ни онлайн герои на събитие от такъв мащаб.

От 9 октомври във Vbox7.com започва вторият сезон на „Следвай ме“ със звездното участие на Тита (Христина Христова).  В „Следвай ме“ главните роли са поверени на Тита и Лина Роскин, които от врагове в училище, в края на сезона се превърнаха в близки приятелки. Въпросът е  дали ще успеят да задържат това приятелство? Специално за всички фенове по време на събитието беше показан ексклузивно трейлърът на новия сезон, след което звездите от „Следвай ме“ участваха в половинчасова сесия с въпроси и отговори. Над 10 000 бяха феновете, които проследиха онлайн видео стриймингa от срещата.

Феновете на студентската уеб комедия „Апартамент 404“ отново ще могат да проследят един куп студентски неволи и комедийни моменти със старта на сериала от 3 октомври. Голямата изненада на този сезон е, че в апартамента влиза нова съквартирантка. Това е певицата и актриса Ева Георгиева – EVA, позната на феновете от пародийната поредица #KIFLA. В какво ли ще се забърка Ева и как ще се окаже един от новите съквартиранти в „Апартамент 404“? Дали ще съжителстват добре с Велко, в чийто образ влиза добре познатият на всички репортер Боби Касиков? Ще разберем съвсем скоро.

Освен любимците от „Следвай ме“ и „Апартамент 404“ в двата дни на Aniventure Comic Con, феновете се срещнаха още и с героите от „Не така, брат!“ – Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надя Петрова. На сцената на събитието и тримата отговориха на въпросите на своите почитатели, като най-много от тях бяха свързани с новия сезон „Смяна на местата“, който започна на 6 септември.

Филяка и Ванката от „Типично“, както и Цецо от “CTR+ALT+DEL” , допълниха звездното участие на Aniventure Comic Con.

Сподели

Коментарите са спрени.