Начало / Uncategorized / 10 от НАЙ-ЯКИТЕ БГ звезди, тръгнали от X-Factor

10 от НАЙ-ЯКИТЕ БГ звезди, тръгнали от X-Factor 0

Остават броени дни до началото на любимия ни Х-Factor, който всеки път ни изненадва със страхотни гласове и много свежи лица. През последните години форматът даде летящ старт не на една и две БГ звезди, което ни кара да се вълнуваме много за предстоящия сезон. Ето я и нашата селекция с НАЙ… ама НАЙ-яките 10 звезди, тръгнали от X-Factor!
Михаела Филева
Михаела мина някак за кратко през първия сезон на X-Factor, но малко след това Графа й „удря едно рамо“ и най-усмихнатото момиче на БГ ПОП сцена започна да прави хит след хит! Споменахме ли, че печели и няколко награди за най-добра изпълнителка?

Гери-Никол
Провокацията е в кръвта й! След дебюта си в X-factor, в който беше част от групата Sweet 16, Гери-Никол ни отвори кутия пълна с тайни и МЕГА хитове! Гери е една от принцесите на БГ хип-хоп сцената.

Тита
Чаровната Тита също започна своята кариера от групата Sweet 16 в X-factor, след което Криско я взима под крилото си и написва първия й хит – „Voo Doo Кукла“. Тита и е една от главните героини в хитовия уеб сериал „Следвай ме“, чийто втори сезон чакаме с нетърпение във Vbox7.

Дара
Лошото момиче от четвъртия сезон на X-factor е новата любимка на тийнейджърите. Дара извади песен №1 на миналото лято „К‘во не чу?“ и се нареди до имената на топ изпълнителите!

Жана Бергендорф
Победителката от втория сезон на X-factor е може би една от най-обсъжданите звезди у нас. Жана премина през сериозни лични изпитания, влезе в Big Brother, но си остана истински “Самурай“!

Ана-Мария Янакиева
Ана-Мария стига до финала на втория сезон на X-Factor, като се превърна в една от любимките на публиката. Във Vbox7 следим изявите й в “Не така, брат“, в който участва във всички сезони с изключение на първия и е тотален фаворит на онлайн феновете.

Атанас Колев
Скандалният рапър заби с първи рими на сцената на X-factor, след което се замеси в куп взривоопасни ситуации и изненадващи feature-и, като например парчето със Deep Zone Project – “Зиг-заг“. Най се кефим обаче на сингъла му с Мария Илиева „Така да е“.

Михаела Маринова
Михаела Маринова е една от най-гласовитите участнички в X-factor. Въпреки че не успя да спечели този формат, Михаела стана победилката в последното издание на “Като две капки вода“. Нека се насладим на това култово изпълнение!

Невена Пейкова
Миналото лято всички си тананикахме „Да избягаме“ на Невена Пейкова. Русата мацка също не успя да се пребори за победата в X-Factor, но пък това не й попречи да направи зашеметяващ дебют.

Кристиан Костов
Младият изпълнител достигна финала на Х-Factor, но неговото още по-голямо постижение беше представянето на България на „Евровизия“ тази година, където песента му се класира на 2 място – най-доброто класиране за нашата страна. Да чуем още веднъж “Beautiful mess”.

БОНУС: За онези от вас, които не знаят кои световни звезди са тръгнали точно от X-Factor, припомняме – One Direction, Leona Lewis, James Arthur, Fifth Harmony и Louisa Johnson, чието парче с Clean Bandit мнооооого ни кефи. Можем да ви издадем, че Louisa ще съветва Саня Армутлиева в предстоящия сезон на X-factor, като всичко най-интересно може да следите в канала на X-factor във Vbox7!



Сподели

Коментарите са спрени.