Начало / Uncategorized / Треска за танци обхваща интернет с новото уеб риалити Dance Arena

Треска за танци обхваща интернет с новото уеб риалити Dance Arena 0

Горещо танцово лято се задава в сайта за видео забавление Vbox7.com с първото танцово уеб риалити в България – Dance Arena от продуцентите 7Talents.

Dance Arena ще ни направи свидетели на истинска танцова битка, в която емоцията, страстта и желанието за победа ще са водещи. В поредицата ще видим два отбора от танцьори, които ще се включат в надпревара за титлата “най-добро dance crew”. Танцовото видео риалити ще ни покаже всичко, което се случва в живота на професионалните танцьори и често остава скрито за публиката – тежките тренировки, неуморните репетиции, творческият процес и работата с хореографи, умората и напрежението, изпитанието на волята на всеки артист и т.н.  

Танцьорите обаче няма да са сами на своята Dance Arena. Ментори на участниците са доказалите се професионални танцьори Марион Дърова от Derida Dance Center и Виктория Димитрова – Goldy от студио VS Dance, която е и „Най-добър клубен танцьор на България“ за 2012 година. В продължение на месец, те заедно с гост-треньорите в шоуто, ще възлагат различни задачи на участниците, а оценките им ще се формират индивидуално след всяко едно изпълнение. Оценяващи ще бъдат менторите на двете групи, както и гостуващите треньори. Потребителите във Фейсбук също ще могат да гласуват за любимото си денс crew, през страницата на Dance Arena.

Още в първия епизод между ще усетим напрежението между Марион и Goldy. Те ще спорят за избора на участници и всяка ще се опита да привлече най-добрите танцьори в своя отбор. Вижте пилотния епизод тук:

Следете Dance Arena всeки понеделник и четвъртък от 16:00 часа първо във Vbox7.com

Сподели

Коментарите са спрени.