Начало / Uncategorized / Срещни любимите си онлайн звезди!

Срещни любимите си онлайн звезди! 0

Време е за изненади! Приготвили сме ви специална празнична онлайн среща с някои от любимите ви родни уеб звезди! От днес до 21 декември във Facebook страницата на Vbox7.com чрез live чат ще може да се срещнете с някои от най-големите звезди на 7Talents – героите от уеб сериалите „Не така, брат!“, „Апартамент 404“, „Следвай ме“, както и от поредиците  #Eva, Natali’s beauty, „Секс лафче“, „Хейт машина“ и „Сладки свалки“.

Още днес в 19:00 часа във Facebook страницата на Vbox7.com „на живо“ Надя Петрова от „Не така, брат!“, Натали от Natali’s beauty, както и Дани Петканов, който всички познават от „А на бас!“ и „Сладки свалки“. По време на онлайн срещата, лицата на уеб продукциите, ще отговарят на въпроси от своите фенове, както и ще разкажат повече за себе си и своите превъплъщения в проектите на 7Talents. За най-активните от вас ще има и специални награди.

Втората коледна онлайн среща е на 14 декември с Мона от „Секс лафче“, Михаела Велкова от „Не така, брат!“ и Илиян Илиев от „Следвай ме“. Следващите, които ще отговарят на въпросите на феновете на 19 декември, са Иван Тишев от „Не така, брат!“, Марио Михайлов от „Следвай ме“ и Ева Георгиева от #EVA. Онлайн срещите приключват на 21 декември с участието на Ванеса Георгиева от „Апартамент 404“, Мино Караджов от „Не така, брат!“, Дойчин Трендафилов, познат от „Апартамент 404“, който отскоро има и свой канал – „Хейт машина“.

Не пропускайте тези вълнуващи срещи!

Сподели

Коментарите са спрени.