Начало / Uncategorized / Онлайн звездите и техният първи учебен ден (СНИМКИ)

Онлайн звездите и техният първи учебен ден (СНИМКИ) 0

Тематично на 15 септември решихме да се заровим в миналото на нашите любими онлайн герои от уеб сериалите на 7Talents и да видим какви са били те на първия си учебен ден. И какво се оказа? Някои са сладки, други са стилни, а трети са …. били истински бунтари.

Ще ги познаете ли?

Стилна както винаги, Надя Петрова от „Не така, брат!“, е избрала това костюмче, за да прекрачи прага на училище за първи път.

Това момче тук е…. Боби Касиков или Бат’ Велко от „Апартамент 404“. Трудно е да си го представите като първолак, нали? Според запознати, Боби от малък е раздавал справедливост в училище и е защитавал своите другарчета. Нищо чудно, че никой не е смеел да се закача с него… И ние не бихме посмяли.

Тази сладурана е… Ева Георгиева – EVA. От малка знае как да позира, като истинска #KIFLA. Скоро ще може да я гледате в „Апартамент 404“, защото EVA става една от съквартирантките в квартирата.

Трудно е за вярване, но момиченцето на тази снимка е София (Лина Роскин) от „Следвай ме“. Още от първия учебен ден си личи, че Лина ще стане много известна в училище, а и не само…

Очаквайте старта на „Апартамент 404“ на 3 октомври, а на „Следвай ме“ на 9 октомври първо във Vbox7.com.

Сподели

Коментарите са спрени.