Начало / Uncategorized / Нови герои и съдбовни обрати в новия сезон на „Не така, брат!“

Нови герои и съдбовни обрати в новия сезон на „Не така, брат!“ 0

С нов сезон, нови герои и съдбовни обрати „Не така, брат!“ се завръща във Vbox7.com. От 14 март любимите ни герои от сериала – Мишо, Дидо, Беа и Блага, отново ще зарадват своите фенове с нови комични и заплетени ситуации, а този път сезонът носи името „Краят на играта“.

Какво предстои за героите от сериала?

 

И в новия сезон Мишо ще продължи да се бори с предизвикателствата в любовта, а брат му Дидо ще бъде в готовност да му помага с различни и не особено уместни съвети. За Дидо обаче предстои важна година. Заедно със своята приятелка Беа, той е готов да скъса с училищните проблеми, защото през тази година завършват 12 клас и абитуриентския бал е напът да изправи всички на нокти.

 

Сред новостите в сериала е и участието на Мона Гочева, която ще се нареди до тийнейджърската плеяда от звезди. Мона е автор и водещ на видео поредицата „Секс лафче“ във Vbox7.com, посветена на любовта и отношенията с над 40 хиляди фена онлайн. Каква ще бъде ролята й в новия сезон на „Не така, брат!“ и дали появата й ще обърка и без това заплетените отношения в сериала, ще научим от 14 март във Vbox7.com. Още няколко нови лица предстои да влязат в сериала, но кои са те, феновете ще разберат скоро.

A как ще се развият отношенията между Велева и Дочев? Дали там ще продължат да прехвърчат искри? В какво ще се забъркат двамата преподаватели? Гледайте от 14 март във Vbox7.com.

Сподели

Коментарите са спрени.