Начало / Uncategorized / Вижте най-гледаното видео във Vbox7.com през 2017 година

Вижте най-гледаното видео във Vbox7.com през 2017 година 0

Уеб сериалите „Следвай ме“ и „Не така, брат!“, видео поредиците „А на бас“ и „Сладки свалки“ на Дани Петканов, както и видеата, посветени на тазгодишните спортни победи на Кубрат Пулев и Григор Димитров, са най-гледаните през 2017 година в България, според годишната класация на Vbox7.com.

Vbox7.com обяви класация на най-гледаното видео съдържание през годината, разделено в 5 основни категории – Топ 100, уеб сериали и влогъри, новини и събития, българска поп и рап музика и поп-фолк.

Резултатите може да видите във видеото тук:

На челната позиция в емблематичната за сайта годишна класация ТОП 100, е уеб сериалът „Следвай ме“ с участието на певицата Тита, следван от онлайн поредицата за предизвикателства „А на бас“ на Дани Петканов. Следва победата на Кубрат Пулев над Кевин Джонсън, както и супер успехът на Григор Димитров на Финалите на АТР в Лондон. Веднага след тях се нарежда хитовата продукция „Не така, брат!“, която бе отличена с наградата за уеб сериал на годината от международния фестивал Mediamixx 2017.

Уеб сериалът „Следвай ме“ е абсолютният шампион по гледаемост във Vbox7.com. Това е и уеб сериалът с най-успешен дебют в България, като за своите два сезона генерира близо 15 милиона гледания онлайн. Шоуто „А на бас“, в което Дани Петканов отправя различни предизвикателства към участниците, може да се похвали с близо 5 милиона гледания във Vbox7.com.

Най-гледаното от раздела новини и събития отново се пада на мача Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, следвано от новините около новата Мис България 2017. В категорията влизат още ураганът Ирма, както и спортният триумф на Григор Димитров.

През 2017 година освен уеб сериали, забавни поредици и спорт, потребителите на Vbox7.com са гледали и много музикални клипове. Класацията за българска поп и рап музика оглавяват Сузанита и Каската, а в ТОП 3 попадат още и песните на Ева – Дали и Базука на Криско.

Всичките топ класации на Vbox7.com за 2017 година вижте тук: https://www.vbox7.com/top20_2017

 

Сподели

Коментарите са спрени.